Klantenservicemedewerker (audiciëns)

Zoetermeer
Meer details
Match criteria
  • Zuid - Holland
  • Vast

Bedrijfsprofiel

WS Audiology (WSA) is internationaal marktleider in de audiologiebranche en is in 2019 ontstaan door het samengaan van Sivantos en Widex. WSA is actief in meer dan 125 landen. Vanuit de vestiging in Zoetermeer bedient WSA de gehele Benelux. Op het kantoor in Zoetermeer werken 50 medewerkers. Er heerst een gezellige, informele sfeer en er wordt hard (samen)gewerkt.

WSA is gevestigd in het voormalige Siemens kantoor langs de A12. Dit pand is nu een verzamelpand voor meerdere bedrijven. In het pand zit een fijne brasserie waar je tussen de middag lekker kunt lunchen of een lekkere koffie kan halen. Je kan gratis voor de deur parkeren en het pand is ook met het OV goed bereikbaar.

Het doel van WSA is helder: ”unlocking human potential by making wonderful sound part of everyone’s life”. Dat doen zij door het ontwikkelen en produceren van toonaangevende hooroplossingen voor de diverse eigen merken zoals Widex, Signia, Coselgi en Audio Service die aangeboden worden via verschillende verkoopkanalen.

Voor het hoortoestelmerk Signia zijn wij momenteel op zoek naar een Customer Service Medewerker die de Nederlandse taal beheerst. Word jij blij van het telefonisch te woord staan van klanten? En werk je graag bij een mooie internationale organisatie in hoortoestellen? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als klantenservicemedewerker (audiciëns) ben je onderdeel van het Signia Benelux Team. Dit team bestaat uit 1 team manager en 8 klantenservicemedewerkers. Het is een gemêleerd team. Gezamenlijk beantwoorden jullie vragen van audiciëns die hoortoestellen van het merk Signia verkopen. Het grootste deel van de klanten komt uit Nederland. In België is Signia groeiend.

Audiciëns van o.a. Oorwerk bellen met de klantenservice met vragen over hun orders. De vragen gaan bijvoorbeeld over de levertijden of inhoudelijk over de technische specificaties van de hoortoestellen. Een deel van deze productvragen kan jij als eerstelijns Customer Service Medewerker beantwoorden. De andere vragen zet je door naar de tweede lijn. Ook kan het voorkomen dat audiciëns telefonisch een bestelling doorgeven.

De informatie uit de gesprekken verwerk je in het ERP systeem (Salesforce). Ook kan je hier informatie terugvinden omtrent de orders en de producten. Mocht je de informatie niet uit het systeem kunnen halen, dan schakel je met de distributeur in Polen of een andere interne afdeling in Zoetermeer (bijvoorbeeld de financiële afdeling of de sales afdeling).

In deze rol ben je echt het telefonische visitekaartje van Signia en WSA. In de drukste maanden van het jaar (oktober, november en december) beantwoord je op sommige dagen 80 - 100 telefoontjes per dag. Een klein deel van de vragen komt per mail binnen.

De klantenservice werkt in 2 shifts; de vroege shift start om 7.30 uur en de late shift start om 8.30 uur. De vroege shift start met het uitpakken van de retouren en gaat daarna in de lijn aan het werk. Het is in deze functie mogelijk om 1 dag per week vanuit huis te werken.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met MBO+/HBO werk- en denkniveau en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. In verband met het internationale karakter van de organisatie is het handig als je daarnaast ook redelijk goed Engels spreekt. Natuurlijk heb jij enige ervaring in een vergelijkbare rol of in een andere rol met veel klantcontact. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een positieve instelling. Ook ben je een echte teamplayer.

Arbeidsvoorwaarden

Je treedt direct in dienst bij WS Audiology Benelux en zij bieden o.a. de volgende voorwaarden:

  • Uitzicht op vast dienstverband;
  • Een contract voor 32 - 40 uur per week (afhankelijk van jouw wensen);
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3500 (o.b.v. 40 uur);
  • Een winstdeling van ongeveer 5%;
  • 40 vakantiedagen (en de mogelijkheid om een deel van deze dagen te verkopen)
  • Voor de deur parkeren;
  • Reiskostenvergoeding;
  • De mogelijkheid om 1 dag per week vanuit huis te werken.

Locatie

Zoetermeer

Publicatie datum

12.03.2024

Contactpersoon

Yvette Drooger
M: +31 6 1077 2128

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close