Sr Financial Accountant

Meer details
Match criteria
  • Noord - Holland
  • Utrecht
  • Vast

Bedrijfsprofiel

Wil je werken bij een bedrijf dat het verschil maakt?

Sunrock is niet te stoppen. Jong, maar vol ervaring. Vrolijk, maar bloedserieus als het gaat om het bereiken van onze doelen. We groeien snel. Voortdurend verbreden we onze scope. We werken met Europese bedrijven, organisaties en overheden aan een strategie op maat voor schone energie en zijn de nummer één in grootschalige zonneprojecten. Van zonnesystemen tot slimme batterijen en van asset management tot heldere dashboards. Sunrock regelt het allemaal; haalbaarheidsstudies, subsidieaanvragen, financiering en verzekeringen. Van de exploitatie en het beheer van zonneparken tot het gebruik van de schone energie die ze opwekken.

Sinds 2020 is Sunrock gegroeid naar meer dan 130 medewerkers in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en heeft het 500 MWp aan zonne-energie gerealiseerd en nog eens 2GWp in ontwikkeling. Maar dat is nog niet alles! Sunrock blijft groeien in Europa en ontwikkelt nieuwe diensten zoals energiemanagementsystemen, energieopslagsystemen op batterijen en door het opzetten van een eigen Energy Trading desk.

Het financiële team Je komt terecht in ons enthousiaste finance team bestaande uit 3 administratief medewerkers, financial accountant, 5 financial controllers, een business controller, een tax manager en een Director Finance & Control. Binnen dit team is goede communicatie erg belangrijk. Je zult veel van je teamleden kunnen leren (en zij natuurlijk ook van jou). Dit team gaat je volledig ondersteunen en je alle tools geven die je nodig hebt om te slagen.

Als je in staat bent om ons te helpen onze dagelijkse processen, administratie en belangrijkste controles te verbeteren, dan pas je zeker goed in ons team!

Functieomschrijving

Als Senior Financial Accountant werk je aan periodieke afsluitingen, audits en boekhoudkundige zaken. Je hebt boekhoudkundige kennis nodig, zoals het kunnen analyseren van de verschillende balansen en P&L-overzichten en het trekken van waardevolle conclusies uit deze analyses. Je moet ervaring hebben met het samenstellen van jaarrekeningen, verstand hebben van boekhouden en algemene kennis hebben van Dutch GAAP. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor alle verschillende afdelingen binnen Sunrock. Zij zullen jou benaderen voor al hun finance gerelateerde vragen. Samengevat ga je werken aan:

* Samenstellen van jaarrekeningen;
* Contactpersoon voor de externe audits en beheer van de auditinformatie;
* Ondersteuning bij periodieke afsluitingen en interne managementrapportages;
* Uitvoeren en bewaken van belangrijke controles als onderdeel van het financiële afsluitproces;
* Identificeren en implementeren van processen, controles en systeemverbeteringen;
* Zorgen voor een efficiënt en accuraat ontwerp van de financiële administratie en systemen;
* Zorgen voor de juiste boekhoudkundige verwerking van nieuwe projecten en bedrijfsinitiatieven.

Functie-eisen

* 10+ jaar werkervaring.
* Diploma in boekhouding en controle, bedrijfseconomie of verwant;
* Gevorderde vaardigheden in Excel;
* Ervaring met Exact Online (of vergelijkbare software) is een pré.
* Ervaring met het samenstellen van financiële overzichten. Idealiter heb je hier ervaring mee in een eerdere rol bij een accountants- en advieskantoor.
* Ervaring met Caseware is een groot pluspunt;
* Proactief, analytisch en je houdt van structuur!

Arbeidsvoorwaarden

Bij Sunrock draait werk niet alleen om een verschil maken in de wereld - het draait ook om plezier hebben en genieten van je werk! Sluit je aan bij ons team en profiteer van:

* Een maandsalaris tot 6.000,- per maand, 10% bonus en onbeperkt aantal vakantiedagen o.b.v. 40 uur.
* Maak een betekenisvolle impact: Maak deel uit van een ondernemend en innovatief bedrijf dat de energietransitie vooruit helpt.
* Sluit je aan bij ons levendige team: Gedij in een dynamische, snelgroeiende organisatie omringd door gepassioneerde en gedreven collega's. Jouw ideeën zijn belangrijk: We waarderen je creativiteit en bieden volop ruimte voor je eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Flexibele werkopties: Kies voor hybride werken, zodat je productief kunt zijn vanuit je luie stoel thuis of in ons inspirerende nieuwe kantoor in Amsterdam Zuid.
* Onbeperkt vrij: Rust uit, laad op en zorg voor een gezonde balans tussen werk en privé met onbeperkte vakantiedagen.
* Zorg voor jezelf: Jouw gezondheid is belangrijk! Geniet van een dagelijkse gratis lunch en twee wekelijkse fitnesssessies met een professionele trainer. Concurrerende vergoeding: Ontvang een competitief salaris, pensioenplan en deelname aan ons bonusplan.
* Perks voor woon-werkverkeer: Reis comfortabel met een NS Business kaart of ontvang een kilometervergoeding en lease een fiets
* Samen vieren: Hard werken en veel plezier maken! Doe mee met de jaarlijkse wintersport, borrels en onze gezellige vrijmibo-bijeenkomsten.

Word je enthousiast van de functie van senior Financial Accountant binnen deze duurzame scaleup en wil je meer weten of solliciteren? Reageer dan direct met een motivatie en recent cv via n.tijhaar@q-logic.nl of bel naar 06-479 59 439. Het vervolg van de procedure? Iedereen enthousiast? In overleg plannen we een kennismaking met de opdrachtgever waarna het snel kan gaan. Twee gesprekken later zet jij misschien wel de handtekening onder je nieuwe contract! (Het inwinnen van referenties is onderdeel van de procedure).

Publicatie datum

26.09.2023

Contactpersoon

Niek Tijhaar
M: +31 6 4795 9439

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close