Yvette Drooger

Om Yvette een beetje beter te leren kennen, hebben wij haar alvast een aantal persoonlijke vragen gesteld.

Sinds 2021 ben ik, na ruim 16 jaar recruitmentervaring bij een grote corporate bemiddelaar, werkzaam als Associate Business Support bij Q-logic. In deze functie richt ik mij, samen met het Business Support team, op de invulling van zowel vaste als tijdelijke (management)ondersteunde functies.

Hoe start jij je werkweek?
Met heel veel ren- en vliegwerk; kids aankleden, broodtrommels vullen, hond uitlaten en dan om 8.30 uur even bijkomen met een lekkere kop thee en gaan!

Had je als kind een droombaan?
Mijn droombaan als kind was kok. Ik dacht dat je daarvoor naar de hotelschool moest, dus dat heb ik doorgezet (ook toen ik wist dat je er geen kok mee kon worden). De studie was super en koken vind ik nog steeds heel leuk, maar dan gewoon in mijn eigen keuken.

Wat was je eerste bijbaan en hoe heb je het er vanaf gebracht?
Mijn eerste echte bijbaan was op de versafdeling bij de Hema in Huizen. Warme worsten en taarten verkopen in een compleet Hema tenue. Fantastisch!

Wat staat er op nummer één van jouw bucket list?
Op nummer één op mijn bucket list staat dineren op een zandplaat 5 kilometer uit de kust in de Waddenzee. Wie dat heeft bedacht?! Maar het lijkt mij geweldig. Gelukkig niet aan de andere kant van de wereld, dus deze droom komt vast een keer uit.

Wat is je lievelings restaurant?
Al mijn antwoorden gaan over eten en drinken zie ik nu. Dan ook nog maar even mijn favo restaurant. Dat is absoluut Zies in Utrecht. Heerlijke tapas, heerlijke wijn en een super sfeer. Dikke vette aanrader!

Yvette  Drooger
Naam: Yvette Drooger
Mobiel: +31 6 1077 2128
Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close