Medewerker HR Support (20 tot 24 uur)

Utrecht
Meer details
Match criteria
  • Utrecht
  • Vast

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een organisatieadviesbureau met meerdere kantoren verspreid over het land. Er werken ongeveer 2500 medewerkers. Op het kantoor in Utrecht zijn 250 collega's werkzaam, de lijnen zijn kort en de cultuur is informeel en persoonlijk. Eén van de speerpunten van de organisatie is talentmanagement en de ontwikkeling van de medewerkers vinden zij erg belangrijk.

Functieomschrijving

Als medewerker HR Support ben je onderdeel van het secretariaat en werk je nauw samen met 6 andere assistants. Jij support jouw eigen consultants en partners, maar werkt daarbij intensief samen met de andere assistants en jullie fungeren uiteraard als elkaars achtervang.

Als medewerker HR Support ben jij specifiek verantwoordelijk voor de ondersteuning van de HR Vakgroep. Deze vakgroep valt onder het HR Adviesteam. Dit team adviseert organisaties over o.a. loonhuizen, functieprofielen en assessments. De HR Vakgroep bestaat uit 1 managing partner en 6 consultants. Zij doen de werving & selectie voor hoge leidinggevende posities, zoals directeuren en topmanagers (C-Level functies). Veel van hun klanten zijn familiebedrijven en de HR Vakgroep doet dan bijvoorbeeld de werving & selectie van de opvolging voor het familiebedrijf. Het team van de HR Vakgroep bestaat volledig uit vrouwen en de sfeer op de afdeling is ontzettend goed. Men heeft echt oog voor elkaar.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het plannen van afspraken met klanten en kandidaten, het informeren van de kandidaten over de status van het werving & selectie traject en het bijhouden van de gegevens in Carerix (kandidaat volgsysteem). Er lopen gemiddeld 10 wervingen tegelijkertijd. Dit zijn zowel wervingen voor vaste vacatures als voor interim opdrachten.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een teamplayer die zich goed staande kan houden op een dynamische afdeling. Je hebt enige administratieve of secretariële werkervaring, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening. Het is een pré als je ervaring hebt met recruitment of HR ondersteuning en/of bekend bent met Carerix. Je staat jouw 'mannetje' en voelt je prettig bij een open en directe communicatie. Uiteraard ben je nauwkeurig, taaltechnisch sterk en krijg je energie van het ontzorgen van anderen.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt direct in dienst bij het bedrijf en zij bieden je het volgende;

  • contract voor 20 tot 24 uur per week (woensdag en vrijdag verplicht, 3e dag i.o.);
  • bruto salaris, afhankelijk van ervaring, max. 3500 euro o.b.v. 40 uur.
  • 32 vakantiedagen (en de optie deze deels in te ruilen voor extra salaris of extra dagen bij te kopen);
  • zeer aantrekkelijke pensioenregeling;
  • reiskostenvergoeding;
  • 8,3% vakantiegeld;
  • diverse kortingen bijv. op bedrijfsfitness;
  • de mogelijkheid om voor 50% vanuit huis te werken;
  • je kunt op deze locatie voor de deur parkeren.

Locatie

Utrecht

Publicatie datum

02.09.2024

Contactpersoon

Mirjam Loenen
M: +31 6 2394 1975

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close