Support Medewerker Vastgoedfinanciering

Utrecht
Meer details
Match criteria
  • Utrecht
  • Vast

Bedrijfsprofiel

RNHB is een Nederlands vastgoedfinancieringsbedrijf met diepgaande kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt. Zij verlenen vastgoedfinancieringen op maat voor commercieel vastgoed en voor woningen bestemd voor verhuur of wederverkoop. Met meer dan 150 vastgoedprofessionals in hun team, weten ze precies wat er op de Nederlandse vastgoedmarkt speelt. Zij hebben grote ambities: ze proberen altijd hun portfolio uit te breiden of nieuwe kansen te ontdekken en hun positie als marktleider te versterken. Met een solide aandeelhoudersbasis en goede concurrentiepositie kunnen zij blijven innoveren en groeien.

Functieomschrijving

Het Client Operations team waar jij in komt te werken bestaat uit 18 collega's, zij leveren een zeer belangrijke bijdrage aan de organisatie. Een deel van het team richt zich op bestaande klanten en het andere deel op nieuwe klanten.

Als support medewerker vastgoedfinanciering ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de aanvragen van bestaande klanten. Dit kan bijvoorbeeld gaan om verzoeken tot uitkering uit een depot of wijzigingen in al bestaande financieringen. De aanvragen komen binnen via e-mail, taken in het systeem en telefoon. Jouw persoonlijke aanpak maakt daarbij echt het verschil.

Jij beheert jouw eigen klantdossiers (B2B), dit zijn voornamelijk ondernemers. Je zorgt ervoor dat alle benodigde documenten aanwezig zijn, denk hierbij aan huurcontracten, IB-aangiftes, jaarcijfers etc. Vervolgens maak je zelfstandig de eerste analyse van de ontvangen documenten, verwerk je deze en neem je contact op met de klant of intermediair indien er nog informatie mist. Voor aanvragen zoals depotverzoeken of het wijzigen van splitsingsaktes verzorg je zelfstandig de volledige beoordeling en afhandeling. Ongeveer de helft van de tijd ben je met deze beoordelingswerkzaamheden bezig.

Voor de overige aanvragen werk je samen met jouw collega's van de afdeling Client Operations. Je behoudt tijdens het gehele proces de overview en hebt een signaleringsfunctie richting collega's van andere afdelingen.

Functie-eisen

RNHB is op zoek naar een kandidaat op hbo-niveau en een aantal jaar werkervaring in de financiële dienstverlening.

Je bent klantgericht, vriendelijk en werkt proactief om de klanten van RNHB het goede gevoel te geven. Je kunt goed de balans bewaren tussen de wensen van de klant en de mogelijkheden die RNHB kan bieden.

Je durft beslissingen te nemen en behoudt het overzicht over de verschillende aanvragen en werkzaamheden.

Ervaring in de vastgoedfinanciering hoef je niet te hebben, ambitie om het te leren wel. Je krijgt o.a. ook vakgerichte opleidingen aangeboden door RNHB.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt direct in dienst bij RNHB en zij bieden je het volgende;

  • jaarcontract voor 32 tot 40 uur per week (afhankelijk van jouw beschikbaarheid);
  • uitzicht op een vast contract;
  • bruto maandsalaris van max. 4000 euro;
  • 8% vakantiegeld;
  • onbeperkt aantal vakantiedagen (echt waar!);
  • gunstige pensioenregeling;
  • reiskosten worden volledig vergoed;
  • laptop en telefoon;
  • jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget van 1500 euro.
  • een groot aanbod aan trainingen, van vakgerichte opleidingen tot 1-op-1 coaching.

Je werkt in deze functie van maandag t/m vrijdag en tijdens kantooruren, in overleg met het team heb je de ruimte deels vanuit huis te werken.

Q-logic werft exclusief een Support Medewerker Vastgoedfinanciering voor RNHB. Bij vragen kun je contact opnemen met Mirjam Loenen, zij is bereikbaar op 06-23941975.

Locatie

Utrecht

Publicatie datum

03.07.2024

Contactpersoon

Mirjam Loenen
M: +31 6 2394 1975

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close