Monteur elektrische laadpalen

Landelijk
Meer details
Match criteria
  • Gelderland
  • Utrecht
  • Noord - Brabant
  • Vast

Bedrijfsprofiel

Word lid van het team bij Solutions30.

Solutions30 werkt samen met grote, kleine en middelgrote bedrijven en individuele klanten. Als Europees marktleider helpen ze met meer dan 15.000 monteurs hun klanten bij het vinden van technische-, energie- en telecomoplossingen voor technologische en digitale uitdagingen en leveren ze uitstekende service.

Wat ga je doen?

Als laadpaalmonteur ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt installeren van elektrische laadpalen op verschillende locaties door heel Nederland. Dit doe je volgens de op dat moment geldende norm en specificatie van de opdracht. Hierbij streef je altijd naar een tevreden klant. Je hebt enige ervaring in de elektrotechniek en bent bekend met laadpalen en hun werking. Je controleert en test de werking van de laadpalen, registreert de uitgevoerde werkzaamheden en rapporteert de bevindingen. Je stemt eventuele afwijkingen in het werk af met de leidinggevende.

Waarom wordt dit jouw nieuwe baan?

Je gaat werken in een informele en dynamische onderneming met open communicatie, bij Solutions30 krijg jij de waardering van je collega’s en lever je een échte bijdrage aan de groei van het bedrijf. Naast diploma’s en ervaring vinden ze het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen het bedrijf en plezier hebt in je werk. Jij wilt graag leren en groeien, staat klaar voor klanten en durft zelf beslissingen te nemen.

Wat breng jij mee?

Relevante technische ervaring is noodzakelijk, een certificaat NEN3140 is nog mooier! Je hebt in ieder geval een rijbewijs B. Verder is VCA-B noodzakelijk (of ben je bereid dit te halen). Je bent ook inventief in het oplossen van praktische problemen. Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen: ondernemend, enthousiast, representatief, dienstverlenend, communicatief (goede kennis van het Nederlands), zelfstandig, verantwoordelijk en veiligheidsbewust.

Als je een teamspeler bent die bereid is je expertise bij te dragen aan een snelgroeiende internationale marktleider, dan hebben we veel kansen voor je. Wil jij ook elke werkdag met een tevreden én voldaan gevoel naar huis, omdat jouw deskundigheid weer een bijdrage is geweest aan het creëren van een duurzame omgeving voor iedereen? Dan zijn we op zoek naar jou – een ruimdenkende technologie-enthousiasteling – die gedreven is om voor elk probleem een oplossing te vinden en die buiten de gebaande paden kan denken.

Word lid van het grootste Europese netwerk van onderaannemers die zich toeleggen op nieuwe technologieën en werk samen met de grootste aannemers!

Wat bieden zij jou?

  • een zelfstandige functie met veel vrijheid én verantwoordelijkheid;
  • een uitdagende job in een gezond en groeiend bedrijf;
  • een goed salaris dat aansluit bij jouw niveau en ervaring;
  • CAO Metaal & Techniek (38 vakantiedagen door 25 vakantiedagen én 13 adv-dagen);
  • uitstekend pensioen via PMT;
  • een bedrijfsauto en mobiele telefoon (zakelijk gebruik);
  • nuchtere, informele sfeer binnen het team.

Locatie

Landelijk

Publicatie datum

07.02.2024

Contactpersoon

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close