Field Service Engineer

Regio Zwolle
Meer details
Match criteria
  • Overijssel
  • Vast
  • Deta-Vast

Bedrijfsprofiel

Word lid van het team bij Solutions30. Ze werken samen met grote, kleine en middelgrote bedrijven en individuele klanten. Als Europees marktleider helpen ze met meer dan 15.000 monteurs hun klanten bij het vinden van technische-, energie- en telecomoplossingen voor technologische en digitale uitdagingen en het leveren van uitstekende service.

Wat ga je doen?

Als Field Service IT/Printing Engineer ben je de engineer die samen met je collega's zorgt voor de reparaties van IT- en printapparatuur. Jouw werkregio is Zwolle.

Je neemt contact op met de klant en informeert over je komst, vervolgens onderhoudt en/of repareer je de apparatuur bij de klant. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen en incidenten totdat de klant tevreden is. Daarna zorg je voor de administratieve afhandeling van de reparatie. Tot je takenpakket hoort ook het installeren van nieuwe afdrukapparatuur bij eindklanten met bijbehorende softwaretoepassingen.

Waarom wordt dit jouw nieuwe baan?

Je gaat werken in een informele en dynamische onderneming met een open communicatie. Jij snapt wat een tijdvenster is en je weet: op tijd is niet te vroeg en niet te laat. Wij plannen jouw ritten, maar soms lopen dingen anders. Dan denk je actief na over oplossingen. Je ziet er netjes uit en je blijft altijd beleefd. Dat is voor jou niet moeilijk, want je vindt het gewoon leuk om contact te hebben met mensen.

Wat breng je mee?

Je hebt een technische achtergrond, of aantoonbare affiniteit met techniek (mbo werk/opleidingsniveau) en je denkt in oplossingen. Ervaring met hardware, zoals printers en computer/laptops is een pré. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Verder ben je flexibel en communicatief vaardig. En je bent in het bezit van je rijbewijs B.

Bij Solutions30 zetten we ons in om oplossingen voor nieuwe technologieën te vinden voor onze klanten. We laten ons bedrijf voortdurend groeien. Daarom zijn we op zoek naar jou, een enthousiasteling die service voorop stelt, die gedreven is om voor elk probleem een oplossing te vinden en die buiten de gebaande paden kan denken.

Wat bieden zij jou?

  • een zelfstandige functie met veel vrijheid én verantwoordelijkheid;
  • een job in een gezond en groeiend bedrijf;
  • een salaris dat aansluit bij jouw niveau en ervaring (van 2.300,- euro tot 3.500,- euro);
  • een aantrekkelijke pensioensregeling;
  • een aangename, informele werksfeer;
  • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door (interne) trainingen en opleidingen;
  • een aantrekkelijke bonusregeling;
  • een bedrijfswagen, tablet en smartphone;
  • starten met een jaarcontract, met de intentie om te verlengen naar onbepaalde tijd.

Locatie

Regio Zwolle

Publicatie datum

07.02.2024

Contactpersoon

Sita van de Koppel - Keilman
M: +31 6 1486 4005

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close