Sita van de Koppel - Keilman

Ik ben meer dan 15 jaar actief in het bemiddelen van vaste en freelance posities van mid-career tot directieniveau binnen IT. Ik ben erg gedreven en hierdoor heb ik veel lange termijn werk relaties opgebouwd. Ik haal ontzettend veel plezier uit mijn vak. Naast de passie voor mijn werk ben ik trotse moeder van Faye (10 jaar), Rover (4 jaar) en Giselle (2 jaar). Ik ben getrouwd met Ferdinand en woon in Naarden.

Om Sita een beetje beter te leren kennen, hebben wij haar een aantal persoonlijke vragen gesteld.

Hoe start jij je werkweek?
Ik start sinds een paar maanden elke werkdag met Wim Hof ademhalingsoefeningen en een koude douche van 2 minuten. Daarna is koffie mijn eerste en belangrijkste levensbehoefte.

Waarom ben je recruiter geworden?
Ik ben bij toeval het recruitment vak ingerold vanuit commerciële functies in de IT-sector. Als recruiter kan ik mijn commerciële drive combineren met een stuk inhoud en tevens met de sociale component. Het vak past perfect bij mij.

Wat was je eerste bijbaan en hoe heb je het er vanaf gebracht?
Ik startte als 14-jarige bij de Hema en dat was prima. Leuker was mijn bijbaan erna bij een groot callcenter waar ik via de klantenservice op de telesales afdeling terecht kwam. Daar heb ik veel van geleerd en de basis gelegd voor mijn commerciële loopbaan.

Wat is je lievelingsrestaurant?
Mijn man komt uit de horeca en wij hebben hierdoor nog een lange lijst met restaurants waar we graag heen willen. Mijn persoonlijke favoriet is momenteel Mr. Nieges in Amsterdam. Dat vind ik een heerlijke plek met een goede kaart.
Sita  Keilman
Naam: Sita van de Koppel - Keilman
Mobiel: +31 6 1486 4005

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close