Marcel Toonen

Als associate ben ik verantwoordelijk voor het aantrekken van klanten en het werven van geschikte IT professionals voor deze opdrachtgevers. Dit is van toepassing voor zowel vaste als interim opdrachten. Door mijn oprechte interesse in mensen en daardoor persoonlijke aanpak weet ik vaak op het juiste moment door te vragen en uiteindelijk met succes de geschikte kandidaat voor de vacature te vinden. De juiste persoon op de juiste plek, dat is waar ik energie van krijg!

Om Marcel een beetje beter te leren kennen, hebben wij hem alvast een aantal persoonlijke vragen gesteld.

Hoe start jij je werkweek?
Het is de eerste dag van een nieuwe week! Ik begin de dag met een dubbele espresso en goed ontbijt om vervolgens te kijken wat er allemaal op mijn to-do lijstje staat. Dit omvat vaak: lopende opdrachten van klanten checken, online zoeken naar ideale kandidaten, meetings met collega’s van IT, intake gesprekken met potentiële kandidaten, opdrachtgevers op de hoogte brengen van de zoektocht naar de juiste kandidaat. Het is altijd onvoorspelbaar hoe een dag precies loopt, maar de week start ik altijd hetzelfde namelijk met veel energie en motivatie om de juiste kandidaten op de juiste vacatures te plaatsen!

Waarom ben je recruiter geworden?
De reden dat ik recruiter ben is omdat ik altijd graag mensen wil helpen. Ik weet op het juiste moment door te vragen en heb oprecht interesse in mensen. Dit zorgt ervoor dat ik binnen een korte tijd de potentie van wat ik zie, hoor en lees kan vertalen naar een juiste match. Als recruiter ben je naast coach en verbindend factor een belangrijke schakel bij het vinden van een geschikte baan voor een kandidaat. Dit is een belangrijk moment in iemand zijn leven. Het hele proces om uiteindelijke de geschikte match te kunnen maken geeft mij veel energie..
Om deze reden is de rol van recruiter mij op het lijf geschreven.

Had je als kind een droombaan?
Ik wilde heel graag de nieuwe Dennis Bergkamp worden, ik ben echt een hele grote voetballiefhebber maar helaas het is niet gelukt om in zijn voetsporen kunnen treden!
Wat was je eerste bijbaan en hoe heb je het er vanaf gebracht?  Bij een grote supermarktketen, daar deed ik het in principe wel goed. Van vakkenvuller naar een leidinggevende functie is voor iemand van 15 niet verkeerd.

Wie is jouw inspirator en waarom?
Barack Obama, ik vind het een charismatische man die mensen weet te bereiken en vanuit z’n hart spreekt. Echt een inspirerende spreker!


Marcel  Toonen
Naam: Marcel Toonen
Mobiel: (06) 4171 7951

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close