Chuw Dan Hu

Ik ben van nature nieuwsgierig van aard waardoor ik ook vragen durf te stellen die niet standaard zijn. Mijn focus ligt op financiële functies binnen de financiële sector voor zowel vaste, interim opdrachten als op detacheringsbasis.

Om Chuw een beetje beter te leren kennen, hebben wij haar alvast een aantal persoonlijke vragen gesteld.

Had je als kind een droombaan?
Ja, eigen ondernemer worden. Ik heb enkele jaren geleden ook de prijsvraag gewonnen om een horecapand te ontwikkelen en exploiteren. Door de crisis zijn de plannen helaas niet uitgevoerd. Nu ik ben aangesloten ben bij Q-logic is mijn droom alsnog in vervulling gegaan.

Wat was je eerste bijbaan en hoe heb je het er vanaf gebracht?
Ik werkte als serveerster in het Chinese restaurant van mijn ouders. Daar is mijn liefde ontstaan om met mensen te werken. Voordeel van een familiezaak; je kunt het nooit te bont maken. Nadeel; je wordt nooit ontslagen.

Wie is jouw inspirator en waarom?
Ik heb veel bewondering voor mijn familie die als immigrant na de tweede wereldoorlog naar Nederland zijn gekomen. Zonder de taal, de wetgeving en cultuur te kennen is het hen gelukt om goedlopende restaurants, winkels en een groothandel op te zetten. Waar ik ook ben in Nederland, ik kan altijd bij een oom en tante aankloppen voor een heerlijke maaltijd.

Wat is jouw favoriete serie?
First dates! Ook een vorm van bemiddeling en laat zien dat er zoveel factoren meespelen om ‘mister of misses right’ te vinden. Ook al klopt alles op papier, er moet toch een persoonlijke klik zijn.

Wat staat er op nummer één van jouw bucket list?
We zijn net verhuisd en hebben het binnen zo goed als klaar. Nu is de tuin en balkon aan de beurt. Ik heb er helemaal zin in om dit in te richten of mij te laten verrassen door een TV programma

Chuw Dan  Hu
Naam: Chuw Dan Hu
E-mail: c.hu@q-logic.nl
Mobiel: +31 6 3653 7562

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close