Manon Onrust

Enthousiasme, het persoonlijke contact en de betrokkenheid in het wervingsproces zijn mijn belangrijkste kernwaarden. Met ruim 15 jaar ervaring heb ik een breed netwerk opgebouwd, waarbij ik opdrachtgevers landelijk bedien vanuit regio Midden-Nederland en daarnaast actief betrokken ben bij sales (vak)verenigingen en/of netwerken. Functies van startend sales professional tot sales management voor IT-, software- en facilitair dienstverleners en overige zakelijke dienstverlening.

Om Manon een beetje beter te leren kennen, hebben wij haar alvast een aantal persoonlijke vragen gesteld.

Hoe start jij je werkweek?
Met een kop koffie (bij voorkeur een cappuccino) en het maken van een actielijst.

Waarom ben je recruiter geworden?
Het is heel bijzonder om in een korte tijd met kandidaten en opdrachtgevers op reis te gaan en ze beiden van goed advies te mogen voorzien. De openhartigheid, het 'kijkje in iemands leven' en de wens naar een volgende stap in iemands carrière, gecombineerd met de wensen vanuit opdrachtgevers. En dan die langdurige match; daar doe je het voor!

Wat was je eerste bijbaan en hoe heb je het er vanaf gebracht?
Op koopavonden en in de weekenden heb ik ruim 5 jaar gewerkt in een merk dames- en heren schoenenwinkel. En ja, dan wilde ik wel de beste verkoopster van de dag zijn (en dat lukte ha ha)

Wie is jouw inspirator en waarom?
In het algemeen mensen die ergens voor gaan! Dat kan zijn op sportvlak, iemand die zijn eigen bedrijf weet op te zetten, iemand die resultaten weet te bereiken in een vaste functie. Eigenlijk mensen met energie en een doel.

Manon  Onrust
Naam: Manon Onrust

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close