Mirjam van Mameren

Ik heb een intrinsieke motivatie voor de non-profit sector omdat ik zelf een zorg opleiding heb gedaan en ook heel lang medisch personeel heb bemiddeld. Mijn specialisatie is het bemiddelen van finance professionals binnen de non-profit sector zowel voor vaste functies als op interim basis. Mijn klanten zitten met name in de (commerciële-) zorg sector, goede doelen en lokale overheid. Inmiddels heb ik hier dan ook een groot netwerk in met name in de Randstad en Midden Nederland.

Om Mirjam een beetje beter te leren kennen, hebben wij haar alvast een aantal persoonlijke vragen gesteld.

Hoe start jij je werkweek?
Op maandag ochtend begin ik altijd vroeg met een wandeling langs de Vecht om mijn werkweek te plannen en te kijken wat ik die week wil gaan doen en bereiken. Na deze wandeling begin ik dus fris met de nieuwe week.

Waarom ben je recruiter geworden?
Toen ik studeerde aan de Hoge School van Amsterdam had ik via Randstad een bijbaantje en leek het mij heel leuk om aan die kant van de tafel te zitten. Het helpen van kandidaten aan een leuke baan en om bij klanten op bezoek te gaan. Zoveel verschillende bedrijven en verschillende kandidaten om daar de perfecte match in te maken.

Wat was je eerste bijbaan en hoe heb je het er vanaf gebracht?
Ik heb veel verschillende bijbanen gehad. Ik begon op mijn 14e met het bezorgen van kranten en folders. Eigenlijk vond ik dat best wel leuk en was ik lekker buiten. Met oud en nieuw kon je dan bij alle mensen aanbellen en kreeg je een fooi. Ik was daar heel fanatiek in en met mijn blauwe ogen als klein meisje kreeg altijd bijzonder veel fooi.

Wie is jouw inspirator en waarom?
Nelson Mandela, omdat hij als politiek gevangenen lang onterecht in de gevangenis heeft gezeten en hij altijd bleef vechten om zijn gelijk te halen en uiteindelijke ervoor gezorgd heeft dat de apartheid werd afgeschaft en president werd. Iemand met zoveel kracht en doorzettingsvermogen en heel positief was.

Mirjam  van Mameren
Naam: Mirjam van Mameren
Mobiel: (06) 1559 9246

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close