Raymond Geurtjens

Hoe start jij je werkweek?  
Ik houd er van om in de avond te sporten, dus 's ochtends start ik op in alle rust en vrede tot ik de weg heb gevonden naar mijn koffie zet apparaat, haha. Dan laat ik mijn ochtendhumeurtje varen en begin ik aan mijn dag met volle energie!

Waarom ben je recruiter geworden?
De veelzijdigheid van de rol is wat mij het meeste aanspreekt. Je verkoopt geen product, maar je bent echt in contact met mensen. De klant kunnen doorgronden om zo naar de perfecte match met een kandidaat op zoek te gaan blijft toch elke keer weer een super gave uitdaging!

Maak deze zin af: Veel mensen in mijn omgeving weten niet dat ik……
erg houd van de natuur en dieren. In het stadse leven vergeten veel mensen, waaronder ikzelf, stil te staan bij de mooie kleine dingen die de natuur ons te bieden heeft. Ik vind het vooral fijn om in de buurt te zijn van water, een mooi meer of aan de zee. Iets met stille wateren hebben diepe gronden...

Had je als kind een droombaan?
Ik wilde graag advocaat worden. Ik vond het leuk om te discussiëren met mensen en het leek mij super gaaf om te staan voor gerechtigheid. Totdat ik er later achter kwam dat je soms ook criminelen zou moeten gaan verdedigen...

Wat was je eerste bijbaan en hoe heb je het er vanaf gebracht?
Ik was vakkenvuller bij een supermarkt met een groep van mijn vrienden. Toen het allemaal nog niet zo serieus was en je ook lekker aan het loltrappen was tot de teamleider om de hoek kwam kijken ;)

Wie is jouw inspirator en waarom?
Jordan Peterson, een Canadese psycholoog en schrijver. Ik heb een aantal boeken van hem gelezen die mij echt het eerste duwtje in de rug hebben gegeven om te gaan ondernemen.

Wat is jouw favoriete serie?
Suits vind ik nog altijd een hele goede serie, de combinatie van humor, drama en liefde tussen de acteurs blijft altijd leuk om naar te kijken.

Wat staat er op nummer één van jouw bucket list?
Ik wil nog een keer de jungle van het Amazone gebied bezoeken, dat lijkt me een sprookjesachtige ervaring. Ik denk dat ik me echt even Tarzan in het regenwoud zou voelen ;)

Waar geef jij je geld het liefst aan uit?
Aan goed eten! Ik houd ervan om actief bezig te zijn en veel te sporten en heb daardoor altijd trek. Dus een heerlijke lunch of een uitgebreid diner zeg ik nooit nee tegen :)

Wat is je lievelings restaurant? 
Hoog Vuur in Amersfoort, ze koken daar alleen met streekproducten die plaatselijk worden geleverd en ze hebben daardoor altijd een wisselend menu. Ik houd ervan om verrast te worden!

 

Raymond  Geurtjens
Naam: Raymond Geurtjens
Mobiel: +31 6 5468 1748
Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close