Jordy Karlas

Dankzij mijn enthousiasme en toewijding weet ik, ondanks de krapte in onze markt, nog steeds aan goed personeel te komen. Ik ben een tegenhanger van de 'reguliere' headhunters, die ik tegen kom. Eerlijk, oprecht betrokken, volhardend en ik kom álle afspraken na. Zelfs als dit betekent dat ik in de avond door moet werken. Hoewel de focus op financials in Rotterdam (Zuid-Holland) ligt, maak ik ook weleens een uitstapje richting salarisadministratie. Schaarse, onvindbare mensen vinden, daar krijg ik energie van. Of dit nu voor vast of interim is, daarin maak ik geen onderscheid!

Om Jordy een beetje beter te leren kennen, hebben wij hem alvast een aantal persoonlijke vragen gesteld.

Hoe start jij je werkweek?
Met een ochtendhumeur (knipoog)! Eigenlijk sta ik dagelijks op met de gedachte: “ let’s go”. In de ochtend doe ik daarom meestal eerst een korte work-out, pak een bak koffie, douche even en kijk naar m'n doelen voor de week, maar kijk altijd eerst naar m’n reminder: “Geniet van alles wat je doet: Mensen helpen aan een (droom)baan, met toffe organisaties werken, veel sociale contacten en plezier in je werk”.

Had je als kind een droombaan?
Profvoetballer worden, maar tegelijkertijd ook nog archeoloog. Als fantasierijk kind kon dat gewoon. In ieder geval nieuwe dingen blijven ontdekken!

Wat was je eerste bijbaan en hoe heb je het er vanaf gebracht?
Bij de Appie in de buurt. Was verschrikkelijk! Na twee weken proeftijd wilden ze me graag houden, maar ik dacht: "let's get outta here!". De ondernemersgeest en commerciële drive zit in de familie en toen ik de stap richting ‘sales’ maakte, bleek dit een schot in de roos.

Wie is jouw inspirator en waarom?
Mijn vader; rots in de branding, no matter what!

Jordy  Karlas
Naam: Jordy Karlas
Mobiel: +31 6 1412 2355
Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close