Teamlead Planning

Nieuw-Vennep
Meer details
Match criteria
  • Noord - Holland
  • Vast

Bedrijfsprofiel

Pieter Smit heeft een unieke positie in de markt door het efficiënt combineren van oplossingen op maat, voor evenementen die de aandacht trekken. Door hun jarenlange ervaring hebben zij zich gevestigd als één van de meest gerenommeerde entertainmentvervoerders in Europa.

Zij staan bekend om onze A tot Z shopping in entertainment logistiek. Ze ontzorgen hun klanten in het gehele proces. Hun chauffeurs zijn ervaren en rijden niet alleen hun vloot, maar assisteren ook de klant zoveel mogelijk bij de op en afbouw. Hiernaast levert Pieter Smit ook Nightliners, studio’s, opslag en de losse verhuur van vervoersmiddelen. Alles wat de klant ontzorgt in het logistieke proces van een tournee.

PieterSmitGroep is opgericht door Pieter Smit in 1980, gedreven door een passie voor entertainment en een scherp zakelijk instinct. PieterSmitGroep is Europees marktleider in logistieke dienstverlening voor theater, podia, familieshows, tentoonstellingen, ijsshows, decor en sport. Zo werken zij voor Stage Entertainment, Het Nationaal Theater, Muse, Pearl Jam en Red Hot Chili Peppers. Met 6 kantoren door heel Europa bieden zij altijd de beste service.

Functieomschrijving

Als teamlead planning stuur je de planningsafdeling aan, het kloppend hart van de Pieter Smit organisatie. Hier gebeurt het! Op de planningsafdeling werken 5 planners. Zij plannen voor meer dan 100 opdrachtgevers, nationaal en internationaal, alle 375 eigen wagens en drivers (collega's van verschillende nationaliteiten) van De Pieter Smit Group.

Je rapporteert direct aan de Country Manager Nederland en bent operationeel, commercieel en financieel verantwoordelijk voor een goede uitvoering van diverse projecten van Pieter Smit. Je zorgt ervoor dat het hoogste rendement wordt gehaald bij de inzet van de drivers en materieel. Hiervoor coach en ondersteun je jouw team, houd je je bezig met het optimaliseren van processen en voer je regelmatig overleg met de klant.

De functie bestaat uit 3 hoofdelementen:

  • je bent vertegenwoordiger van de afdeling voor andere afdelingen binnen Pieter Smit;
  • je tilt de planning naar een hoger niveau door mee te plannen met de planners om de planning zo efficiënt mogelijk rond te krijgen;
  • je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de afdeling door middel van het verbinden van mensen en bruggen te bouwen.

De afdeling kent reguliere werktijden. Maar als het er echt op aan komt staan jij en je team ook klaar. Jullie beheren afwisselend (1 keer per 6 weken) de noodtelefoon voor als er bijvoorbeeld een wagen niet verder kan en direct een oplossing geregeld moet worden.

Functie-eisen

Je hebt ervaring in een coördinerende/leidinggevende rol op een planningsafdeling in een complexe omgeving. Je staat graag met je 'poten in de klei' en bent het type meewerkend voorman/vrouw die zelf zijn/haar hand ook niet omdraait om mee te werken op de planning. Je verbindt mensen, ziet kansen en bent klantgericht.

Je beschikt over een hbo diploma en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Juist nu wil jij instappen bij Pieter Smit Group. Er worden mooie slagen gemaakt, een nieuw MT gevormd en gewerkt aan een toekomstbestendig bedrijf. Jij helpt graag deze stappen te maken!

Arbeidsvoorwaarden

Je komt direct in dienst bij Pieter Smit Group en zij bieden jou het volgende:

  • een contract voor 32 tot 40 uur per week;
  • contract voor bepaalde tijd;
  • bruto maandsalaris van max. 6000 euro;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • leaseauto;
  • pensioenregeling;
  • laptop;
  • een ontwikkelplan met trainingen en workshops;
  • gezamenlijke teambuildingactiviteiten en sociale evenementen.

Locatie

Nieuw-Vennep

Publicatie datum

09.06.2024

Contactpersoon

Mirjam Loenen
M: +31 6 2394 1975

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close