Financial Controller

Oosterhout
Meer details
Match criteria
  • Noord - Brabant
  • Vast

Bedrijfsprofiel

Colosseum Dental Benelux heeft meer dan 130 moderne, goed uitgeruste tandartspraktijken in Nederland en België. Bij de organisatie werken bijna 2.500 tandheelkundige professionals die jaarlijks meer dan 600.000 patiënten voorzien van kwalitatieve mondzorg met optimale service en gemak. Het is onze ambitie om de eerste keuze te zijn voor zowel patiënten als tandheelkundige professionals. Daarom investeren wij in innovaties, maken we gebruik van moderne technologieën en implementeren we digitale workflows ten behoeve van onze patiënten en praktijkteams.

Colosseum Dental Benelux is onderdeel van Colosseum Dental Group, de grootste dentale zorgverlener van Europa, met meer dan 800 tandartspraktijken in 11 Europese landen waar ruim 13.000 collega’s werken. De meerderheidsaandeelhouder van Colosseum Dental Group is Jacobs Holding, een investeringsmaatschappij gevestigd in Zürich, Zwitserland. Jacobs Holding heeft een langetermijnstrategie in de tandheelkunde met zijn investeringen in Colosseum Dental Group in Europa en North American Dental Group in de VS. Hun missie is de beste aanbieder in tandzorg te zijn van Europa.

Jaarlijks groeit de organisatie d.m.v. overnames van tandartspraktijken waarbij doel is met 10 praktijken per jaar te groeien. Dit brengt interessante uitdagingen voor de financiële afdeling met zich mee.

Functieomschrijving

Het gezamenlijke doel is om zorg te dragen voor een betrouwbare en tijdige administratie van diverse BV’s binnen de groep. Als Financial controller ben je verantwoordelijk voor het correct verwerken van complexe transacties zoals; acquisitie boekingen, voorzieningen, doorbelastingen en VPB/BTW. Je bent verantwoordelijk voor de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting, doet rapportages en analyses vanuit de financiële administratie (capex, onboarding).

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor interne processen (en kijk je naar mogelijkheden deze verder te optimaliseren) zoals het bewaken van het omzet- en voorraadproces, beoordelen van saldibalansen en cash flow, ongeoorloofde betalingen en instrueer je onze tandartspraktijken en de financiële administratie.

Je verzorgt de opmaak en controle van de balansdossiers. Je bent in staat een analyse te maken van de grootboekrekening ten behoeve van de interne rapportage aan het management. Je bent niet alleen uitvoerend, je hebt kennis van zaken. Je kan gevolgen van acties inschatten en hierop anticiperen.

Functie-eisen

Om succesvol te worden in de functie van Financial Controller is het belangrijk dat je analytisch ingesteld bent en de juiste conclusie weet te trekken uit de cijfers, Daarnaast ben je proactief en wil je graag meer leren over de business en de cijfers. Verder zijn de volgende zaken belangrijk:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de financiële richting
  • Je hebt 0-3 jaar werkervaring op een financiële afdeling vanuit stage(s) of een eerste werkgever
  • Je hebt goede kennis van Excel en Erp-systemen (Dynamics 365 pré)

Arbeidsvoorwaarden

Naast een prettige, dynamische en professionele werkomgeving en een enthousiast en jong team biedt Colosseum Dental de volgende voorwaarden:

  • Een salaris tussen de €3.000 en €3.500 per maand obv een 40-urige werkweek
  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen
  • Pensioenplan
  • Reiskostenvergoeding
  • Laptop van de zaak
  • Netto telefoonvergoeding
  • Mogelijkheid tot hybride werken (+/- 50/50)
  • Interne doorgroeimogelijkheden in de richting Sr Financial Control, Business Control of Finance Manager

Locatie

Oosterhout

Publicatie datum

28.08.2023

Contactpersoon

Nick Robben
M: +31 6 1882 8284

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close