Senior Functioneel Beheerder ERP

Almere & hybride
Meer details
Match criteria
  • Flevoland
  • Vast

Bedrijfsprofiel

Met transformatorstations, energieopslagsystemen, laadpalen voor elektrische auto’s en een diversiteit aan andere producten en diensten, Alfen het middelpunt en de verbindende factor in het elektriciteitsnet. Met haar brede scala aan in-house ontwikkelde producten en ruime ervaring als systeemintegrator werkt Alfen aan het elektriciteitsnet van de toekomst: betrouwbaar, duurzaam en innovatief. Duurzaam bezig zijn krijgt zo een hele nieuwe betekenis. Groei jij mee in de energietransitie?

Binnen Alfen maak je deel uit van de afdeling IT waar jij het team zal versterken dat in totaal bestaat uit meer dan 30 gepassioneerde professionals. Jouw werkplek bevindt zich in Almere, maar thuiswerken is en blijft mogelijk. We omarmen het hybride werken.

Functieomschrijving

Als Senior Functioneel Beheerder ERP houd je je bezig met het beheren van de ERP systemen en de daarbij horende tools. Je biedt proactieve ondersteuning, draagt oplossingen aan en oppert nieuwe ideeën bij de interne gebruikers. Je leidt of werkt me aan lopende IT-projecten. Je neemt een proactieve rol in door zelf informatiebehoefte te inventariseren uit de business en deze te vertalen naar de diverse applicaties of om kritische bedrijfsprocessen te optimaliseren en veranderingen door te voeren. Ook ben je een volwaardig sparringpartner voor de diverse stakeholders binnen de organisatie. Je adviseert ten aanzien van ontwerp en inrichting van applicaties. En je levert een bijdrage aan het verder professionaliseren en optimaliseren van de IT afdeling.

Je herkent jezelf in het volgende profiel

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in de IT in een soortgelijke functie.
  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en beschikt over bedrijfskundig inzicht.
  • Ervaring met maatwerk- of pakketsoftware.
  • Kennis en ervaring met beheerstandaarden ITSM, ASL2, BiSL en/of ITIL.
  • Ervaring met de Agile way of working.
  • Je bent creatief, analytisch, flexibel en klantgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan met ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeën en initiatieven én ondernemerschap. Alfen is een snelgroeiend bedrijf dat met een duidelijke focus bezig is de markt te veroveren en zich richt op de energietransitie. En dit allemaal in een prettige, open en informele werksfeer, waar naast werk ook andere activiteiten deel uitmaken van de cultuur van Alfen. Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket met daarbij de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Daarnaast biedt Alfen prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals extra vakantiedagen.

Locatie

Almere & hybride

Publicatie datum

21.04.2023

Contactpersoon

Sita van de Koppel - Keilman
M: +31 6 1486 4005

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close