Finance manager

Hoevelaken
Meer details
Adres
Tolboomweg 1 , 3784 XC Terschuur
Match criteria

De organisatie

Al jarenlang is de organisatie gekenmerkt als specialist en expertisepartij voor alles wat met metingen en meettechniek te maken heeft voor de aanleg van bouw, infrastructurele en industriële projecten. Niet alleen voor landmetingen, 3D (geografische) modellering, maar ook, drone-inspecties, ‘mobile scanning’ of het realiseren van kadasters. Daarnaast wordt de organisatie ingezet voor digitale topografische meetgegevens, BOR- & BGT-metingen, toepassingen voor robotisering en de metingen voor de aanleg van NUTS-infrastructuur. Hiermee is het dan ook een gerespecteerde partij bij overheidsprojecten en de bouw & industrie.

Om de volgende stap en ambities verder waar te maken is de organisatie op zoek naar een finance manager, die het zelfstandig opererend team kan aansturen en de organisatie op (financieel) strategisch vlak kan ondersteunen in de verdere groei en een effectieve inrichting van het ERP-systeem. Een redelijk gespreid bedje, waarbij je analytisch sterk genoeg bent om processen te doorgronden en zelfs een verbeterslag in aan te brengen, zodat de organisatie naar een volgend plan wordt getild.

Functieomschrijving

Naast het bewaken van de dagelijkse financiële verantwoording voor de 3 locaties ligt jouw prioriteit als finance manager bij het aansturen van de vier finance professionals. Aangezien het team vrij zelfstandig opereert, zet je voornamelijk de “lijnen uit”. Daarvoor beschik je over een ondernemersmentaliteit, uitstekende sociale & communicatieve vaardigheden (lees: humor) en kijk je uiteraard met een positief kritische blik naar de huidige rapportagestandaard, het ERP-systeem en de finance-processen om hierin een verbeterslag aan te brengen. Gezamenlijk met de algemeen directeur trek je verder op om de ‘next step’ te borgen en de ambitie/strategie te bepalen.

Uiteraard is de functie als finance manager gericht op het vormgeven aan het financieel-administratieve beleid. Naast de aansturing van de teams finance, facilitair & IT, behoren tot jouw belangrijkste taken:

• Het zorgdragen voor een effectieve en efficiënte inrichting van de werkprocessen op de afdeling Finance & Control.
• Zorg dragen voor de wekelijkse KPI’s, de maandcijfers, incl. cashflow overzichten en NDM;
• Opstellen jaarrekening in samenwerking met accountant en verschillende rapportages die je presenteert aan stakeholders (investeerders;
• Zorg dragen voor de financiële project controle, in samenwerking met de projectcontroller;
• Het mede opstellen, aansturen, beheren en bewaken van de jaarplanning van de afdeling Finance & Control aan de hand van relevante items uit het financieel beleidsplan.
• Verantwoording dragen voor en bewaken van de financiële administratie, de verwerking in het grootboek en het uitvoeren en afwikkelen van diverse aangiftes (loonbelasting, omzetbelasting etc.);
• Advies en aanspreekpunt over de inrichting van het ERP-systeem (Exact Globe & Synergy) en de te ontwikkelen periodieke rapportages, alsmede over de aansluiting met de diverse onderdelen binnen de afdeling Finance & Control.
• Opstellen van budgetten en de opvolging hierin.

Dit “ben” jij!

Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in een projecten-omgeving én ben je bekwaam in het aansturen van finance teams. Daarnaast beschik je over humor, uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je ‘calm & collective’ om zodoende de lijnen uit te zetten.

Verder zoeken wij jou als je:
• Minimaal 5 jaar werkervaring als bijvoorbeeld finance manager, hoofd financiële administratie of leidinggevend financial controller.
• Je hebt een afgeronde bacheloropleiding in bedrijfseconomie of accounting. Bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding;
• Kennis van verdere automatisering en/of implementatie van ERP systemen; bij voorkeur Exact Globe & Synergy.
• Ervaring hebt in een projectenomgeving of interesse in een dergelijke omgeving hebt.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie aan met veel mooie projecten om aan mee te bouwen. Hierbij is er een mate van afwisseling, zelfstandigheid en strategievorming. De werkzaamheden worden verricht in een informele werksfeer met passievolle mensen en een enthousiast, zelfstandig finance team die gezamenlijk graag verder ontwikkelt. Daarnaast nog het volgende:
• Een salaris tot ca. €90.000 met een auto van de zaak!
• 30 vakantiedagen en de optie om 5 extra dagen te kopen;
• Een uitstekende pensioenregeling;
• Jubileumbonus;
• Collectieve ongevallenverzekering;
• Flexibele werktijden waarbij er oog is voor de balans werk privé. Thuiswerken is mogelijk;
• Goede werksfeer binnen een dynamische, gespecialiseerde kennis-organisatie;
• Laptop en telefoon van de zaak;
• Uiteraard regelmatig bedrijfsfeesten!
• Een fulltime functie, maar 36 uur is zeker bespreekbaar.

Reageren!?
Word je enthousiast van de functie van finance manager en wil je meer weten of solliciteren? Reageer dan direct en het liefst voor 31 maart met een motivatie en recent cv via j.karlas@q-logic.nl of bel naar 06-141 22 355. Het vervolg van de procedure? Iedereen enthousiast? In overleg plannen we een kennismaking met de opdrachtgever waarna het snel kan gaan. Twee gesprekken later zet jij misschien wel de handtekening onder je nieuwe contract! (een assessment kan onderdeel zijn van de procedure).

Locatie

Hoevelaken

Publicatie datum

22.02.2023

Contactpersoon

Jordy Karlas
M: +31 6 1412 2355

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close