Customer Operations Coördinator

Utrecht
Meer details
Match criteria
  • Utrecht
  • Vast

Bedrijfsprofiel

Bij deze snelgroeiende, frisse scale-up in Utrecht zijn zo'n 25 medewerkers werkzaam. Ze bestaan ruim 5 jaar en maken onderdeel uit van een grote, internationale organisatie. Veel mensen hebben een slechte ervaring met de aankoop van gebruikte auto's, de oprichters van dit bedrijf vonden dat dit anders en beter kan! Daarom zijn zij een online platform gestart om vraag (consument) en aanbod (dealerbedrijven & leasemaatschappijen) met elkaar te verbinden. En dat lukt goed, heel goed, afgelopen jaar is het aantal auto's dat via het platform wordt verkocht verdubbeld.

Functieomschrijving

Als customer operations coördinator ben je werkzaam op de afdeling Operations. Er werken 4 collega's en het is een leuk, jong team dat op de vrijdag graag een drankje doet in de nabijgelegen horecagelegenheid. De afdeling is heel belangrijk binnen het bedrijf, zij zijn namelijk het eerste aanspreekpunt voor alle klanten en partners. Ook schakelen zij veel met andere interne afdelingen, bijvoorbeeld de collega's van accountmanagement.

Zo gauw de accountmanager de klant (consument) van het juiste advies heeft voorzien en de order voor een auto is uitgezet, beginnen jouw werkzaamheden. Vanaf dat moment onderhoud jij het contact met de klant en stem je af wanneer de auto geleverd kan worden. Je onderhoudt daarvoor contact met de dealer of leasemaatschappij en jullie logistieke partner, dit zijn de chaufeurs die de auto bij de klant afleveren. Je zorgt ervoor dat alle contacten goed worden vastgelegd in het CRM-systeem.

Gedurende het gehele proces van bestelling van de auto tot aan de aflevering, fungeer je als aanspreekpunt voor de klant voor al zijn/haar vragen. Het kopen van een auto is tenslotte een grote aanschaf en door de klant een optimale service te verlenen en goed te luisteren zorg jij ervoor dat dit moment een écht feestje is!

Je krijgt alle ruimte om actief mee te denken over procesverbeteringen. De lijnen zijn kort en jouw input wordt door het management zeer gewaardeerd.

Functie-eisen

Jij vindt het leuk om als spil te fungereren tussen de klanten en de dealerbedrijven. Je bent super servicegericht en kunt goed plannen. Je haalt energie uit het verder helpen van de klant en bent gedreven deze echt verder te helpen.

De voertaal binnen het bedrijf is Nederlands maar je hebt regelmatig te maken met expats die een auto willen aanschaffen, daarom is het ook belangrijk dat je voldoende kennis hebt van de Engelse taal.

Ervaring in de autobranche is niet nodig, affiniteit hiermee maakt je werk nog leuker. Het belangrijkste is dat je service- en klantgericht bent en gestructureerd werkt. Je beschikt over hbo-niveau en minimaal 3 jaar werkervaring.

Je werkt op maandag tot en met vrijdag in overleg met jouw team tussen 8.30 en 19.00 uur. Eén keer in de maand werk je op zaterdag (dat kan ook vanuit huis), uiteraard ben je die week dan een andere dag vrij.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt direct in dienst bij het bedrijf. Zij bieden je het volgende;

  • jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • 32 tot 40 uur per week afhankelijk van jouw voorkeur en dagen in overleg;
  • salaris van maximaal 3500 euro bruto per maand;
  • vaste 13e maand;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • pensioenregeling;
  • reiskosten volledig vergoed (parkeren is niet mogelijk, het bedrijf is zeer goed bereikbaar met het OV);
  • ziektekostenregeling;
  • lunchvergoeding;
  • opleidingsbudget van 1500 euro per jaar.

Locatie

Utrecht

Publicatie datum

28.04.2022

Contactpersoon

Mirjam Loenen
M: +31 6 2394 1975

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Q-Logic B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close